10 прости съвета за идеално щастие

1.     Никога не се доверявайте на собствения си мозък – той винаги може да Ви подведе, същото може да се случи и с чуждия, но винаги е по-приятно да псуваш другиго, а не себе си.

2.     Ако някой друг може да мисли вместо Вас – по никакъв начин не си позволявайте да си напрягате сивото, човешкото тяло е крехко и лесно се износва – пазете се, обичайте себе си, товарете околните!

3.     Винаги питайте – никога не четете и не се опитвайте да решите проблемите си сами, четенето води до замисляне, а то е опасно – виж т. 1!

4.     Ако край Вас няма хора, а се налага да направите нещо, за което не сте уверени – изчакайте, все някой ще се сети да Ви потърси!

5.     Ученето е опасно, от него се погрознява, дори употребата на непознати думи и изрази не се препоръчва, освен при условие, че някой друг не ги е казал поне три пъти в едно изречение – тогава е задължително да ги повторите и Вие! Говорете ясно и самоуверено – вероятно околните нямат никаква представа какво им казвате, но не е нужно да разбират, че и Вие си нямате понятие от казаното!

6.     Когато изразявате мнение – бъдете шумни и категорични – никой не обича тихите и колебливи умници! Съмнението е признак на неувереност, не му позволявайте да Ви обземе!

7.     Никога не мислете дали имате право на нещо, правата са за можещите, задълженията за прецаканите – търсете си правата и забравете за задълженията!

8.     Ако нещо не са го давали по телевизията – то не съществува. Ако се съмнявате в смисъла на собственото си съществувание – купете си камера!

9.     Не е важно да обичате или да Ви обичат, важно е да сте в крак с модата – не се отпускайте и не си позволявайте собствен стил, бъдете модерни!

10.    Винаги имате опция да затъпеете, тоест да бъдете щастливи с по-малко от десет прости правила – просто някой се опитва да Ви използва. Потърсете си правата! Изисквайте! Бъдете настоятелни! Всеки заслужава по-бързо и по-лесно затъпяване.

Публикувано в Cosmo-pischman-lokum, Откачалки. Постоянна връзка.

7 коментара по 10 прости съвета за идеално щастие

 1. Gloxy-Floxy каза:

  😀 Ще ги разпечатам и ще си ги окача в рамка …, щото човек забравя и току-виж го обладали пак разни нелепи и разрушителни идеи, а вече нямам време да бъда нещастна. 😀

 2. Lili каза:

  Ехооо, моето позитивно гуро е написало толкова истински истини.Заслужава си и рамкиране 🙂 Благодаря Зори♥

 3. vilford каза:

  Повече няма да се обръщам към теб на малко име, ще използвам само вдъхващи респект обръщения като: „О, Премъдра“, „Будителко“ или в краен случай „Зори – Златоуста“. Слава, слава, слава! 😀
  Ей сегинка ще ги наизустя! 😉

 4. зори каза:

  Вижте сега, о мили дами, снощи бях нещо кисела и поредните 10 прости правила за вечно щастие, неугасваща любов и прочие – ми бръкнаха в мозъка, но днес съм отпочинала и свежа и ви препоръчвам двете основни правила на готиния човек – бъдете здрави и се усмихвайте, останалото са подробности и винаги има решение.
  Много хубав ден!

 5. Neizi каза:

  приемам и последните две правила – но и аз мисля другите десет да си ги разпечатам и да си ти туря нейде, дето да са ми подръка ….пред погледа де ….многу истина …многу нещо …и това може само от опит да е докарано 🙂 благодарско – О, Харе Зори 🙂

 6. зори каза:

  Хи-хик
  Neizi, веднъж дневно ми ги говори огледалото тези приказки – специално вълшебно огледало, но има производствен дефект – не ще да казва, че съм най-краси на света и това си е 😉

 7. Lili каза:

  Препрочетох ги 🙂 Анти-cosmo!Направо повече от 10-ка 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *