10 кратки доказателства, че Снежанка е измислен герой

 

 1. Коя млада и красива жена би понасяла капризите на един дядка, би му помагала и в замяна не би поискала всички подаръци за себе си?
 2. Коя млада жена би тръгнала дядка, векове по-стар от нея и не би се нуждаела от кожено облекло и камшик, за да си заработи квартирата и подаръците?
 3. Коя хубавица би си играла със седем джуджета, би им чистила, готвила и прала, а нали се сещате, че има и елени в картинката?
 4. А мислите ли, че една красавица би предпочела шейна пред лимузина?
 5. Коя млада и красива жена би се съгласила да иде на край света с един старец, след като единствената причина, поради която младите и красиви жени тръгват със старци е, че те ще им покажат света?
 6. Коя млада и красива жена би тръгнала със старец до място, където не може да му кръшка с разни мускулести и безмозъчни младежи?
 7. Коя млада и красива жена би тръгнала със старец, който няма перспективата да умре в най-скоро време?
 8. Мислите ли, че една красавица би живяла на място без спа, козметик, фризьор, маникюрист и Молове?
 9. Как млада и красива жена би се съгласила да отиде на място, където никой няма да оцени, че тя е млада и красива?
 10. Коя млада и красива жена безропотно би споделила славата си с един старец, с още куп джуджета и известно количество елени?
Публикувано в Cosmo-pischman-lokum. Постоянна връзка.

4 коментара по 10 кратки доказателства, че Снежанка е измислен герой

 1. lammoth каза:

  😀 😀 😀
  lol

 2. gost каза:

  @lammoth
  Зори много тънко е скрила, че идеята и половината от причините са нейно дело. Мисля, че иска аз да обера всичките заплахи за живота и телесната ми цялост, които ще дойдат от тайните обожатели на фаталната брюнетка. 😉

 3. Точка каза:

  Винаги съм си мислила, че съществуват Джуджанки и Снежанковци. 🙂 Днес получих убедително доказателство, че съм права и че всъщност те измислят и раздават подаръците, а онзи белобрадият е някаква съчинена история, като на другия, на чийто рожден ден ден уж се появявал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *