И оптимизаторите са хора (оказва се)

Специален поздрав за Тошко (той знае кой е).

От доста време не ми беше попадал толкова нормален коментар от оптимизатор, не го оторизирах по разбираеми причини, но …

Публикувано в Миш-маш. Постоянна връзка.

7 коментара по И оптимизаторите са хора (оказва се)

 1. troubadour каза:

  Че аз се оптимизирам от тебе от време оно, добре че не си ме ‘фанала в крачка 😛

  И по темата – днес разбрах ква е разликата между мъжете и жените. Мацките не си слагат за профилни снимки у фейсбук мускулести пичаги (ако има такива, то те са изключението), докато бая мъжове турат разголени мацки… и така. Тва е.

 2. gost каза:

  @troubadour
  Тру, ти по-добре наместо да се оптимизираш, вземи драсни Спаската, дето си изврънка преди толкоз време, че не знаеш колко народ ти е набрал. 😛

 3. зори каза:

  @troubadour
  Споко, Тру, той и gost не е писал от бая време, ма още не съм го била 😉

 4. Gloxy-Floxy каза:

  Ти като не щеш, я че го тепам, Тру де. Най-мразим да ми спират сапунката, аз си я чета в нета щото, кх!

 5. troubadour каза:

  язе от бой не бегам… ма на трето място явно ще кажа, три за щастие, цялата идея около спаска 22 дойде заради 22-ката, ама накрая се оказа, че има прекалено много генитални обезобразявания и зоофилски премеждия (дори за моя вкус) и просто нямаше звука и духа на традиционната спаска и щеше да седи като петно (разбира се красиво, влеичествено, прекрасно петно, но все пак петно) върху цялото спасово наследство и реших, че няма нужда, поне в този момент да качвам летвата твърде високо. Все още сме в началото. Едва 22.

  Тъй като сериозната драма идва с времето. 22 е младо, невинно число, не заслужава купищата насилие, фин, изкусен, духовит, но в същото време краен и вулгарен (не питайте как става – иска си талант) хумор, мрачна, задушлива атмосфера и безпрецедентен лексикологичен висш пилотаж, който моята версия на спаска притежаваше. Още е рано… твърде, твърде рано. Може би 222 ще е времето, когато всичко това ще се изсипе върху спаскините читатели.

  Засега нека някой друг я хване… за третата шия и опашка и повлече туловището й към нови хоризонти. Нека… аз ще се включа по-късно.

 6. Gloxy-Floxy каза:

  @troubadour
  😀 От тая паяжина, дето си я разплетох от мозъка, утре ще си изплета пуловер.
  Надявам се стопаните да се изпокриха да работят над следващия сезон (тихо прискърцвам със зъбки). 😛

 7. deni4ero каза:

  Тук с бой ли се кандардисвате да пишете 🙂 Верно, гост-а се загуби, но защо Спаска и публиката да страда?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *