Обява

Т Ъ Р С И   С Е    Л Ю Б О В

Описание:
Пол: женски/друг;
Ръст: варира в различните описания от 135 до 270 см;
Коса: нежна като коприна, ухаеща с упойващ аромат, гъста и буйна като водопад, когато не е небрежно вчесана. Винаги с различен цвят, но не я боядисва повечето пъти. Никога няма пърхут.
Тегло: променливо. Според различните свидетелства се колебае между 32 и 152 кг. Смята се, че използва различни импланти и псевдоплът, когато е необходимо.
Кожа: лесна за пребоядисване. Възможно е да ползва меланинови инжекции, за да променя цвета й от антрацитено черно до албиносово прозрачна. На допир е нежна, гладка и мека като кадифе. Ухае на мускус и други опасни химикали.
Очи: цветът е неизвестен. Вариращ, вероятно ползва контактни лещи, но не е абсолютно сигурно – старае се винаги да изглежда естествена, когато не се опитва да бъде неземно зашеметяваща.
Усмивка: пленителна, блестяща, невинна, обещаваща, тайнствена, изпълнена с щастие, светлина и копнежи (вероятно свидетелят е имал предвид златни коронки). Също така има данни, че усмивката е сгряваща като слънчев лъч, но не е ясно по кое време на деня и на каква географска ширина.
Други характерни белези: липсват. Метаморф с голям диапазон на преобразованията, майстор на маскировката, дебненето и изненадата.
Владее най-различни оръжия: чук, лък със стрели, шиш за лед, щипки за пране. Обичайното й поведение е непредсказуемо. Може да ви нападне навсякъде: на улицата, в работата, в кафенето, докато сте у дома, в парка, автобуса, на пешеходната пътека, в болницата, в дамската тоалетна (макар да е интригуващо какво пък вие сте правили там), във фитнеса, киното, на концерт и навсякъде, където би ви хванала неподготвени. Ще използва някое от гореспоменатите оръжия, за да ви обездвижи и да ви приведе в безпомощно състояние. След това ще бъдете поставен в зависимост благодарение на наркотиците, които синтезира в тялото ви. Предупреждение! Тези наркотици водят до силно пристрастяване. Абстиненцията се проявява изключително бързо, в рамките на минути, след прекратяване на дозите наркотик. Реакциите са силни, проявяват се във форма на депресия, нерядко завършващи със самоубийство. Препоръчителното лечение включва чист въздух, нови стимули за съзнанието (пътешествие например) и алкохол в неограничени количества.
Не е известно да се развива трайна поносимост към тези вещества. Любов има способност да генерира нови и нови разновидности, за да преодолее всяка защита, въпреки че понякога жертвите й проявяват идеосинкретични реакции.
Внимание! Много професионалисти са разбирали твърде късно, че жертвата им се е превърнала в ловец.
Награда за залавяне и/или обезвреждане: по договорка.
Подпис: Старателното полицейско управление

Публикувано в Гост също рече. Постоянна връзка.

18 коментара по Обява

 1. traiana каза:

  Хахах! Хубава обява, само дето мъжът се моли да му намерят по-млада жена, като изчезне:) Не е задължително да е неговата:)
  Хубав ден!

 2. gost каза:

  @traiana
  Това е част от лечението. 😛
  Хубав и на теб

 3. caribiana каза:

  Хаха! Успех на Старателното полицейско управление, дано по-скоро заловят злодейката (когато полът е женски, а когато е друг – злодеят…примерно) и да му наложат необходимото наказание. Време му е, понеже, да се научи и на постоянство, например.
  Стана ми интересно владеенето на оръжие „шипки за пране“. И ми се ще да помоля, когато Старателното полицейско управление залови Любов, да я/го помоли да спретне един туториал като как точно се борави с този вид оръжие 😀

 4. зори каза:

  @caribiana
  И на мен ми е любопитно как работят щипките за пране (надявам се Гост да каже), но в светлината на един скорошен пост на Нейна Карибианска Поетичност
  – нали не смятате, Ваша Надпокривна Романтичност, да ги ползвате като аксесоари-усмирители на коса 😛

 5. caribiana каза:

  @зори
  ами не смятах… до сега 😀
  Защото идеята ми се стори някак хубава и толкова добра, че би било грехота ако не пробвам поне. Ще уведомя своевременно за резултата 🙂

 6. Nostromo каза:

  Госте, викам да се радваме, че не е ксеноморф, че тогаз лошо, братче! 😀

 7. gost каза:

  @caribiana
  Ibi, любопитно що никоя от вас нито отрече, нито се учуди от лъка със стрелите, чука или шиша за лед… хм… 😛
  А идеята за косата – това е нещо, което бих искал да видя. 😀
  ПП: Ако утре не си в мрежата, това е поздрав за ти знаеш какво. Ако обещаеш да си, ще напиша и за злодея.

  @зори
  Зо, продължавай в същия дух – вероятно накрая ще успеете да измислите как се ползват щипките. Нещо, което аз досега не мога да си представя. Или по-скоро не искам, щото единствената идея, свързана с прещипване и мъже е прекалено болезнена, за да съществува, ако ще и на ум. 😉

  @Nostromo
  Ностро, не губи бойна готовност – може полицаите да не разполагат с всички данни. 😉

 8. Nightwishel каза:

  Чини ми се, че се шегуваш момко. 😀
  С ръст 270 см, не и трябват щипки за пране, защото ще всява респект с всяка своя поява в изправено положение.

  пп. И на мен като ми кажат щипка, едни тежки мисли за кинговите мъртви зони ме налягат.

 9. gost каза:

  @Nightwishel
  Моме, тя не е всеки път 270 см. Понякога я хващат в неудобен ръст и тогава й се налага да импровизира. 😛

 10. caribiana каза:

  @gost
  Обещавам да съм, поне през целия работен ден 😀 Но и за това благодаря от сърце :*

 11. gost каза:

  @caribiana
  Хъммм, и това е напредък от последния път. Чудя се дали от проклетия да не го пусна вечерта… Ще те ревнувам от System… 😛
  Тоя път лиглата колко пръста ще показва? И без отговори от типа на „един, ама само да знаеш кой!“. 😀

 12. caribiana каза:

  @gost
  хахах, ми колко да показва… два може, примерно – да редува лява ръка и дясна ръка. Може пък да стане особено изобретателна и да сътвори чистак нови конфигурации от пръсти… знам ли… на нея много вяра да и нямаш, винаги успява да изненада 😀
  Не ме ревнувай от System, ще имам самопоканили се гости 🙁
  Което, разбира се, никак не би ми попречило да ги зарежа и да се скрия със слушалки на ушите някъде на тайно. Няма да ми е за пръв път.

 13. Pingback: зорините озорени озарения » Таласъмски напеви #66

 14. gost каза:

  @caribiana
  Лигла! 😀
  А бъди мила с гостите. По разбираеми причини смятам всеки ГОСТ за заслужаващ цялото околно внимание. 😛
  ПП: Подаръкът ти е готов. Очаквай го утре по някое време. 🙂

 15. caribiana каза:

  а, не! Не всеки. Има гости и гости… Аз ти разбирам солидарността, но някак не ми се ще да слагам всички гости под един знаменател.
  ПП. Вече започнах 🙂 да очаквам.

 16. gost каза:

  @caribiana
  Добре де, излъгах – смятам, че само един гост заслужава цялото околно внимание. 😛 Другото беше от куртоазия. 🙂
  ПП: 8.30 достатъчно рано ли е, за да не чакаш, и едновременно с това достатъчно късно, че да се наспиш?

 17. caribiana каза:

  @gost Аз предлагам десет. Тъкмо ще съм се довлачила до офиса 🙂 Щото ако в къщи още се занимая с обявата, не знам ще стигна ли до работа.

 18. Ашлито каза:

  @Nostromo
  🙂 Късно е вече. Има и случай с ксеноморф, или поне с частичен генетичен материал от ксеноморф, по подледни данни кацна на Земята и отговаря на името Рипли…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *