10 железни съвета за истинска мъжественост в нета

1.  В нета никой не Ви гледа топките, но е важно да се държите така, сякаш се най-малко осем и поне един комплект е златен. Запомнете: ако някой се усъмни във Вашата мъжественост, той или тя трябва да бъдат подобаващо нахранени. Сложете им го. На тях, На майките им, на бащите им, на децата, на кучетата и котките им. Никой няма право да се съмнява в това, че Вие пикаете прави, даже ако зад Dido85 се крие Димитрина Милчева от Петрич, родена на 2 февруари 1985 година.. В нета Вие сте мъж – баста.

2.  Всеки истински мъж разбира от три неща: политика, футбол и жени. Запомнете: всички нелюбими политици са курви, всички противникови играчи – педерасти, всички жени – Ваши. Показвайте политическите си пристрастия без задръжки! Всеки, които мисли различно от Вас е минимум тъпанар. Говорете за футбол със статистически данни и не забравяйте, че преди години Ицо и компания лузнаха шанса за световни шампиони, но насраха цяла България от кеф, начуквайки го на франсетата и тоя уйн ше се помни и след двеста години, защото друг няма да има. За жени винаги говорете в пъти. Пр.Сложих и го 5 пъти, направи ми свирка 3 пъти, набих я 2 пъти. А, ако случайно има мнение и има глупостта да го обявява публично в нета – покажете и пътя. Жени под път и над път, но Вие сте уникален мъж, няма по-добър от Вас.

3.  Употребявайте снимките си умерено и с вкус. Запомнете: истинският мъж ходи гола глава, има огромни мускули и не е задължително да има врат. Ако не отговаряте на тези изисквания – потърсете във ФБ подходящи чужди снимки и ги ползвайте. Разрешено е да ползвате за аватар следните изображения – жена с огромни гърди, кола с огромна себестойност, футболист с огромен доход.

4.  Пишете смело и не мислете за правопис. Запомнете: граматиката е дело на някакви нещастни еБАНи глупаци, които нямат топки и се правят н умни. Добре е да знаете чужди езици, но ако не ги владеете, задължително ползвайте следните думички: man, fack, sexy, shit, cool, baby. Последното е предназначено само за жени, употребено в обръщение към мъж може да Ви докара боя или да Ви изкара от категорията на мъжете. „Брат” е стандартно обръщение към мъж, „човек” също, към жените се обръщайте с „коте”, „писе” и „кучко”.

5.  Говорете много и с гордост за Вашата работа. Нека всички знаят  колко сте добър и колко много пари получавате. Ако това не е истина – представяйте се за бизнесмен. Никой няма да Ви провери данъчните декларации.Запомнете: срамно е да си учител или учен – те са загубеняци и нямат пари. Ако Ви е трудно да си измислите – правете се на тайнствен – това винаги има ефект, особено при жените.

6.  С жените се дръжте като с принцеси, но помнете, че всички те са кучки, копнеещи да ви пуснат.Те са глупави – правете им комплименти и им обещавайте подаръци. Запомнете: всички жени имат страхотни очи и усмивки. Повтаряйте им го често и даже те ще повярват. Никога не говорете с жена за други жени – има опасност да се опомни и да Ви разкара преди да Ви е огряло. Не давайте излишна информация за себе си – гадно е да си сменяте телефона през три месеца. Ползвайте предплатена карта и разчитайте на Skype и FB. Бъдете взискателни – задължително искайте снимка по монокини преди да и позволите да Ви направи свирка.

7.  С мъжете бъдете хладни и недоверчиви. Запомнете: всяко копеле в нета мечтае да е като Вас, а понеже Вие сте единствен и неповторим – иска да Ви изкара нещастник, който не разбира от нищо, за да може да ви бие шута и да се изкара по-мъж от Вас. Спорете. Спорете дълго, яростно и неаргументирано. Важно е Вие да сте най-последователен в твърдението, че кризата е дело на извънземни – като го напишете 30000 пъти, даже Google ще се предаде.

8.  Истинският мъж винаги следи новините (спортните) и обявите за продажба на автомобили. Мъж без жена е свободен мъж, но мъж без кола е мухльо. Ако не сте от Левски или ЦСКА, изберете си известен чуждестранен клуб и винаги следете неговото развитие. Проявявайте компетентните си познания често и с апломб. За колоездене, плуване, бягане и прочие глупости говорят само нещастници. Ако футболът Ви е скучен – станете специалист по лов или риболов, задължително поствайте снимки на ловните си трофеи и се старайте обектите на тях да са големи и кървави. Запомнете: основното спортно занимание на всеки мъж в интернет е търсенето на ново порно. Мрежата е пълна със скрити съкровища. Бъдете находчиви и издирвайте неуморно свежо порно за размисъл и себеусъвършенстване.

9.  Мразете истински поне 5 човека в нета. Ако те са известни – това ще направи и Вас прочути. Не пропускайте удобен повод да ги изкарате глупави и некадърни. Помнете: само Вие можете и знаете всичко, само Вие можете да оправите България, само Вие знаете как се играе футбол, само Вие можете да пиете, само Вас Ви обичат жените. Повтаряйте го непрекъснато и бийте копелетата по главите.

10.  Интернет е място за дейни хора. Поддържайте 3 профила във Facebook, поне един в Twitter и задължително имайте блог. Не е нужно да пишете свои неща, мисленето е за глупаци. Следете мрежата и ползвайте най-доброто като свое. Запомнете: не е важно да е ваше, важно е да е добро и да трупате рейтинг. Никога не подценявайте форумите. Те са съвременната гладиаторска арена, място за битки и величие. Мерете си пишките с други мъже и не позволявайте да се опитват да Ви изкарат незапознати. Всяка загубена битка във форум кара светът да се съмнява във Вашата мъжественост. Всички Ви наблюдават, всички следят само Вас. Никога не се предавайте! Бийте ги по канчетата и се дръжте като мъж!

Публикувано в Cosmo-pischman-lokum. Постоянна връзка.

22 коментара по 10 железни съвета за истинска мъжественост в нета

 1. lammoth каза:

  яй, яй, Зори 😀

  лошото е, че жените стават все по-добри и ни комплексират 🙁

  Я виж, тоя клип ме отказа от футбола 🙁 Жените ни отнеха последното нещо, което беше мъжка територия. Като гледаш това

  http://www.vbox7.com/play:e7f374f1e8

  как да не се откажеш 🙁

  И в политиката започнаха да навлизат 🙁 Аз например винаги ще гласувам за жена. Винаги е по-хубаво да гледаш жена по ТВ-то, отколкото дебел политик, който на всичкото отгоре е фен на противниковия отбор.

  Видя ли как Меси вкара вчера два гола. Барса Барса Барса ….бийп бийп бийп

  ПС Ако си от Реал ще те пляскам 😛

 2. Зори каза:

  @lammoth
  Моти, нищо не съм гледала – правя си шпакловка на стените, щото си слагам вътрешна изолация. Ако ти трябва майстор – свиркай 😛
  Сега запрашвам към магазина, че ми свърши шпакловачната смес, а и бира в хладилника няма. А само за кефа, ще взема да кажа, че съм от Реал – това много голям проблем ли е?

 3. troubadour каза:

  Голем проблем е, Зорич. Сега е модерно, ако сакаш да си мъж, ама мъж отвсегде, да си тачиш некъв убер ъндърграунд отбор, иначе си „комерс“ и заблудена личност, която ще си изяде боя.

  Бтв, къде е т.11 – задължително трябва да си от Перник или поне да имаш някаква връзка с този град, от който се е пръкнала цивилизацията. Личи се, че мъжественото в теб е калпаво и с коса на главата 🙂

 4. Зори каза:

  @troubadour
  Виж са, Тру, това за Перник важи и за всички останали градове, а най-много за голямото село. А с мъжествеността имам доста по-сериозен проблем, ама айде да не развращаваме допълнително невръстната аудитория.
  За любим отбор ще се замисля сериозно (след като Моти ме напляска).

 5. Змей каза:

  Аааа, Зори, задълже е да имаш и профил у ВиБокс-а. Блог, фейсбук и туитър не стигат.
  Не е нужно да качваш клипчета (но определено ти вдигат левъла), но обезателно трябва да коментираш всяко рейтингово такова. Особено, ако е някой нашумял клип или е свързано с гонки с мръсна газ.
  При първото, ако е певица, задължително се обявява, че спи с еди-кой-си и се коментира „кви яки цици си е направила при д-р Енчев“.
  При второто се псува поне по веднъж в изречение и обезателно се вкарва израза „на тоя жалката количка изглежда като трабант пред моя(та) *изберете-марка* (голф за предпочитане).

 6. Зори каза:

  @Змей
  Змейче, виновна съм. Много съм захлупена. Как не се сетих!
  Това си е за отделно правило, но ще се наруши каноничността на десятката, та мисля да почакам, ако народа има още забележи и се открият пропуски и да направя втора десятка 😉

 7. Съсипа ми самочувствието, но мисля да се поправя. Не е нужно дори да се напрагям да мисля. Просто ще препечатам някои готови материали 🙂

 8. lammoth каза:

  От Реал? Грррр….
  Нека всички заедно освиркаме Зори: „БУУУУУУ! БУУУУУУУУ!“ 😛

  От друга страна много ме нарани с втората половина на т.8 🙁 Сякаш четях за себе си:/ Какво му има на порното? Мм? 🙁

 9. Точка каза:

  lammoth :
  Аз например винаги ще гласувам за жена. Винаги е по-хубаво да гледаш жена по ТВ-то, отколкото дебел политик, който на всичкото отгоре е фен на противниковия отбор.

  Знаех си аз, че Фидосова е виновна за целонощните ти полюции. 😛

 10. gost каза:

  @Точка
  По-скро Фандъкова… Скоро ще има шанса да гласува за нея. 😉

 11. troubadour каза:

  БУУУУУУУУУУУУ!, Зори, БУУУУУУУУУ!

 12. зори каза:

  Е, нали ми беше обещано пляскане!?
  Кво е това УУУУ- БУУУУ?
  Ми хубаво е, кво да е, нали си е мое?!

 13. Точка каза:

  @gost
  О, да, тя е очарователна с новия меринос на главата си. 🙂

 14. Зори каза:

  @Владимир Кабрански
  Влади, бъди така добър да пишеш твоите и да си истински мъж в реалността, пък и достатъчно жени се събуждат сутрин с твоите приказки – май не съм чула да имат оплаквания от теб 😛

 15. deni4ero каза:

  Е, ти да не смесваш шпахловачната смес с бира, бре?

 16. зори каза:

  @deni4ero
  Тцъ, да не съм луда – да хабя бирата 😛

 17. Nostromo каза:

  Авеей, то човек да не ти прошепне нещо и ще му опорочиш идея! 😀

  Добре де, страхотно си се справила. Припознах се в единайсе от десетте точки по пет-шест пъти във всяка. Това означава ли, че никоя жена не може да ми устои? 😀

 18. зори каза:

  Само в интернет, Ностро – реалността е друга 😛

 19. lammoth каза:

  Точке, цяла нощ имах мокри сънища и си представях тази блажена картинка:
  http://lado.blog.bg/photos/76697/fat-woman-sex.jpg

  😛

  гост, веднага гласувам за нея. След като 20 години преход се осраха всички мъже, време е да дадем шанс и на жените 🙂

 20. lammoth каза:

  направих коментар с картинка и тя не излезе 🙁
  Протестирам 🙁

 21. gost каза:

  @lammoth
  Бил е прихванат от спам филтърът.
  А твоето намерение показва, че не вярваш в еманципацията и дискриминираш мъжете. Моят съвет е да помниш, че „г*з пол няма“ – няма да е проблем за една жена да повтори постижението на предшествениците си. 😉

 22. Зори каза:

  http://www.bgsreshta.com/blog.php?user=tonibg&blogentry_id=14018

  Обичам да намирам истински мъже в нета.

  Този – цитира „правилно“ и не казва кое от къде е взел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *