Десет лаишки съвета за вървежна свалка в нета

 1. Мрежата е илюзия. Отпуснете се! Нищо не е реално и това, че Бубулина 95 е Баба Лина (набор1959) е без значение. Всеки, който има достъп до нета, има достъп и до голямата краста – свалката. Не бъдете себе си, бъдете божество, бъдете чиста фантазия, бъдете виртуална благодат, бъдете манна небесна. Бъдете мъжът, от който мацките подгизват от нега, а мъжкарите страхливо подвиват опашки! Дами, бъдете трескаво обещание с неясно съдържание, самото съвършенство, еманация на женствеността и божествената красота на евините производни, с леко загатната греховност и силно изразена чувственост! Бъдете каквото си искате!

Грънци. Това е лъжа. Няма нищо такова.

Свалката в нета е едно високотехнологично свещенодействие, за което трябва да сте психически, физически и технически подготвени. Ако имате разхлопани нерви и мижава визия е по-разумно да не се захващате със свалка в нета, а ако моралните Ви задръжки са малко повечко – затворете страницата и измийте клавиатурата със сапун и белина!

2. Щом ще се пробвате в това поле – подгответе почвата. Имате нужда от секси ник и имейл (различен от служебния, щото системния може да е разбрано същество, но обяснението „тия 500 писма за три часа са спам”… системните не пасат трева, но мрази да го мислят за говедо, а и вече съвсем сте му дошли до гуша поради сериознея трафик от филмчетата, които сваляте, но да не се разсейваме). Имате нужда от секси акаунт в скайп. Същото можете да направите във Фейса! Чуруликайте весели и провокативни послания, поствайте свежите си актови снимки, говорете за най-якото и ново порно – бъдете провокативни в нета, той не е за страхливци.

3. Може да е виртуално чукане, но не е нужно да се превръща във виртуално самоначукване. Бъдете внимателни към информацията която ще предоставите. Много ще е яко да Ви сваля съседката, но не е добре да Ви сваля щерка Ви. Внимавайте къде и как се врете. Следвайте една единствена легенда и не украсявайте. Оставете другите да измислят. Дръжте се като тайнствен обитател на нета и уважавайте чуждата тайнственост. Помнете, че свалката няма нищо общо с връзката. Не прекалявайте с личната информация и не изисквайте много, ако не искате да Ви блокират и да се върнете единствено и само към употребата на нета за съзерцание на порно.

4. За добрата свалка Ви е нужен добър нет. Не пестете за такса, защото е голям майтап да наблюдаваш как някой нещастен младеж се свива в кьошето на заведение с безплатен Wi-Fi, само на едно голо кафе, сърба го внимателно цели 5 часа и се чуди как да седи, така че нищо да не стърчи (видимо) и в същото време съседите да не виждат какво тече на монитора. Запомнете: свалка на работното място може да си позволи всеки, който е склонен да напусне или да му го дъвче мълвата, но свалка в нета през работния компютър… това е меко казано глупаво. На системния може и да му е все тая, но шефовете Ви ще се зарадват на цифров носител с основания за уволнение. Мястото за свалка в нета е вашия личен компютър, защитен с добра парола, защото тъща Ви може и да поназнайва това-онова, какво мислите, че прави в свободното си време, кулинарния и блог е само претекст, ако знаете какви ги върши като Cicilina97.

5. Не пестете за компютър. Трябва ви добра машина. Да се откажете от добър хард или от повечко рам е точно толкова глупаво, колкото и да си вземете само една калпава камера. А да кибичите голи пред същата тая камера със слушалки и микрофон на главата (като работеща мадама в колцентър) е обида за свалката. Е, ако микрофонът и слушалките имат антенка и тя стърчи на главата Ви… може и да изглеждате възбуждащо за любителите на фантастика, но това е доста ограничен контингент. Запомнете: Свалката в нета е високо технологично занимание и изисква покриването на съответните технически параметри. Изръсете се веднъж, за да не се чудите защо сте сами с бъгавата си машина.

6. Нета не предлага продължителна романтика, а бързо и относително лесно задоволяване на част от насъщните Ви нужди, но се налага да се научите как да ги споделяте максимално ясно. Няма да получите погалване от компа, но можете да си поискате някой да се погали пред камерата. Формулирайте точни и кратки желания. Искайте максималното, за да получите колкото може. Приемете, че и Вие ще изпълнявате желания. Подгответе си неща, които приличат на сметана, блажна боя и люти чушки, но ползвайте каквото се мие и не вреди на вашата диета. Запомнете: едно е да се заключиш за компа, а друго е да се щтракнеш за тръбите на парното и да забравиш да вземеш ключа от белезниците. Свалката не е за глупаци и идиоти. Мислете!

7. Токът не е това, което беше. Оправдание от сорта „нямаше ток”, зад което стои „аз пред камера не се събличам” се приема еднократно. Хората в нета са заети и си имат достатъчно други опции. Ако не Ви стиска – не губете чуждото време! Да, вярно, че в YouTube ще се появят клипчета с ваше участие, но не издребнявайте – какво да каже Цецка Цачева, при това – даже не са я питали дали иска. Събличайте се смело и безотговорно! Щом Вашите фантазии са свързани с бърза свалка в нета – осъществете ги и спрете да се чудите какво ли е! Има още толкова много ненаучено. Стига се мотахте. Може пък, след свалка в нета, да се престрашите и на такава в реалността.

8. Запомнете: още не е измислен лаптоп, който да задоволява напълно сексуалните Ви нужди. Употребата на компютъра е ограничена до ролята му на средство за комуникация. Ако решите да седнете на клавиатурата от кеф или показвайки себе си – това би могло да доведе до повреда. Вижте по-обстойно точка 5 и се ограничете до употребата на вибратори и подобни нему сексуални играчки за нуждите на тялото си. Компютрите се развалят. Пазете ги!

9. Свалките в интернет не се различават много от тези в реалността. Ако не сте манекенка (за жените) или не тренирате във фитнеса по 8 часа на ден (за мъжете) – по-разумно е да предупреждавате. Запомнете: визуалните шашми, лъжите за възраст, тонаж, етническа принадлежност и др. са приемливи само при условие, че се (само)задоволявате единствено и само с чат. А сте намесили звук, а се е включила и камерата. Веднага след това следва „Коте, аре свали тая блузка – не ме мъчи, че ще се пръсна!” А после, ако сте послъгали за теглото и възрастта си „Коте, що не казваш, че си дърт хипопотам? Ако знаех, щях да си нося пушката за грозен дивеч.”

10. Не си правете илюзии! Свалките и в нета, и в реалността са като бърза стрелба по движеща се мишена. Има точни стрелци, но Вие вероятно не тренирате именно това по 20 часа дневно. Вероятността да думнете в нета любовта на живота си и тя да остане с Вас е… доста нищожна, но нищо не пречи да опитате да разберете какво правят другите по цял ден в нета. И запомнете: чатът не е в състояние да компенсира живото присъствие. Колкото и да Ви се струва, че мрежата Ви свързва с хора, това е само едната страна на монетата, другата я виждат само смелите, които не се страхуват да зарежат компютъра и да се порадват на хубавото време с някой (пък бил той и „последната свалка от нета”). Живейте истински! Най-високият рейтинг в реалността се нарича щастие и рядко се постига само виртуално. Пробвайте!

Публикувано в Cosmo-pischman-lokum. Постоянна връзка.

21 коментара по Десет лаишки съвета за вървежна свалка в нета

 1. Кръстю каза:

  Отряза ме още в началото, Бубулинчето било баба, че то по-младо от кучката ми, дето е с 4 дни по-голяма от мене 🙁

 2. Точка каза:

  Зори, ако добавиш и измиване с течаща вода, със сигурност ще те погнат да купуваш нови клавиатури. 😀 Не че сега е невъзможно. 🙂

  Нещо позатихнаха щафетите. Може да пуснем нови: „Как измислих моя най-секси ник“, „Най-горещите ми виртуални страсти“, „Виртуалното ми сефте“, „10 човека, с които бих пробвал/а гол чат“, „10 любими пози при виртуалното опрашване“, „Най-възбуждащите реплики, които чух/прочетох“, „Моята най-лесна/трудна/бавна/бърза свалка“ … Каква необятна и благодатна тема е това! 😀

 3. gost каза:

  @Точка
  Точе, чувствай се назначена за главен организатор и пръв участник на следващата щафета. При такива страхотни идеи, дай пример – свали булото на срамежливостта!

  @Кръстю
  Не се притеснявай де! Проблем ще е за твоята кучка, но пък мъжете сме с по-дълга гаранция. 😉

 4. Точка каза:

  @gost
  Мога да бъда само подстрекател и вдъхновител, но не и организатор и челен пример. 😛

 5. gost каза:

  @Точка
  Ще повярвам, след като видя топ 5 на най-възбуждащите ти голи снимки. Айде, айде, имаш супер идеи! Реализирай ги бавно, но славно, а ние ще сме два дни след теб. 😛

 6. Longanlon каза:

  само не разбрах за какво ми е много рам и голям хард за да си чатя :Р

 7. Val каза:

  Свалките в нета са и скъпи. Преди време тествах един профил от Враца . Директно ми поиска 500 лв за 10 часа работа . В цената влиза и хотела 😀

 8. Зори каза:

  @Кръстю
  Щото не съм ти казала кой се крие зад Bubeto92 😛

  @Точка
  Точе, (сега ще се правя на тресната) аз нямам нищо общо. Познавам една дама, която си накисна клавиатурата – под накисна да се разбира, че я напръска до джвакане на клавишити (страхотна маковска клавиатура от тези големите), но за беда клавиатурата попадна в ръцете на един сладък техник и след добро сушене и чистене – проработи. Уви, идиотията не се наказва винаги, но… мога да опитам.

  @gost
  Гост, ти си бил голям подстрекател 😉

 9. Зори каза:

  @Longanlon
  Лонги, къв чат, кви пет лева – видео, на стената в хола – от теб не става сваляч в нета. Не са ли те канили да включиш камерата и да свалиш това-онова?! А харда е нужен, за да записваш паметните си подвизи в нета. иначе какво ще знаят за теб потомците 😛

  @Val
  Вал, това го забравих. Но пък в заглавието пише, че е лаишко изпълнението ми 😉

 10. Точка каза:

  @gost
  Започвам да си мисля, че ти, Труби и Ламот сте един и същ човек. 😛

 11. lammoth каза:

  точке, не сме ве, току що правихме виртуална любов и аз нацапах монитора 😳 😛
  Кажете на Труби да си сложи HD камера, няма все да ползвам филтри за да избистрям картината я! 🙁

  Сестра ми ще се жени за шведски задник, запознаха се по интернет. По нормалния начин се запозна и се сгоди за един француля, ама не станаха нещата 🙁 А той ми носеше подаръци от Париж 🙁

 12. gost каза:

  @Точка
  Неее! Ти просто си „жена с минало“, 😛 а всеки, който ме познава, ще ти каже, че обичам хубавите истории… 😉 А освен това ще ти каже и че никога не бих имал нещо против да се насладя на някоя красива снимка. 😀

 13. Точка каза:

  А бе хората ви написали: на работа се работи, кексът – от домашния комп, вие пак наобратно! 🙂
  Отивам да си изкъпя лаптопа заради вас. Мискини такива! 😀

 14. Кръстю каза:

  Ето и малко спамъ, но може и да е полезен…По темата, пак, де 😉
  http://www.izneveri.com/

 15. Кръстю каза:

  Стана тя сега…Откъде го знам, като съм дъртъ (смях). От гювеч.бг, има го в раздел Услуги,пак смях…

 16. hexemexe каза:

  Ш го пусна в svejo, че да се поосвежат задрямалите там.

 17. Nostromo каза:

  Зори, може да си лаичка, но ти вярвам. Стриктно ще следвам всеки един твой съвет. 😀

 18. DSdiva каза:

  Нцък, не е лаичка или е твърде добър про-фесор по теория на практиката! 😀

  Зори, пусна стръв, да приготвяме ли тетива и стрели? 😉 😳

 19. Nostromo каза:

  @DSdiva
  Не е, разбира се, затова и се върнах да я попитам:

  @Зори
  Зори, кой от двата секса е по-безопасен: реалния или виртуалния? Също така как да се предпазим от безраборния (или така наречения случаен) секс? Винаги съм се притеснявал да не взема случайно да правя секс и, докато се усетя, да съм го свършил. Очаквам твоята бърза и нелаишка консултация!

 20. Зори каза:

  @Nostromo
  довечера – сега работя и влязох само да ти одобря коментара, щото има 2 линка и спам-филтъра не те пускаше 😛

 21. Зори каза:

  @lammoth
  Мо, ще си признаеш ти, и за покритието на новия си монитор ще кажеш. Разбрах, че разни морски сирени (блогърки) с обещанията си за пошляпване те докарвали до такива възторжени „емоции“, че тези от мача България – Англия бледнеели, така като полите на расото на брат Трубио бледнеят пред богатството на шотлавдското каре, опънато върху стегнато мъжко дупе.

  @Nostromo
  Ностро, според най-експертното мнение (на баба Минка, която в младостта си минавала 3-ма братя, веднага след ставане преди първи петли) – няма безразборен или случаен секс, защото зоните на директен контакт при който и да е секс са краен брой. Освен това безопасният за теб секс може да е виртуален, обаче за клавиатурата… може и да не е безопасен – иначе казано мисленето (поне преди секс) е полезно за Вас или за Вашата техника 😛
  А лично аз предпочитам реалните взаимодействия 😉

  @DSdiva

  Абсолютен виртуален лаик съм, но Вал и няколко други експерти по нета ме светнаха къде да търся емпиричен материал 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *