10 приложни черни магии за пишман-магьосници

От известно време ми се случва да се замисля за този пост, но едва днес имам неудоволствието да съм достатъчно кисела и зла, че да намеря ищах и да го напиша.

Вероятно е много тъжно да нямаш грам акъл в главата си, но да притежаваш достатъчно свободно време, интернет и компютър, значително по-умен от теб. Вероятно е тъжно, но като попадна на статистиката в блога си (еле пък на търсената информация в него) и си викам, че вероятно и аз не съм от най-умните, щом точно такива неща вълнуват част от хората, попаднали тук. Правя тази публикация за тяхна информация, за да изхейтя и да си изкарам отрицателната енергия и за забавление на останалите (нормални посетители, които вярват само в белите магии 😉  )

Магия за лош сън

Ако искате някой да сънува лоши сънища – заставете го да се запознае с новините (не е задължително да са на b-TV, ще свършат работа които и да са на произволен български канал, обществена тайна е, че всички преписват от едно и също място).Постарайте се новините да съдържат поне едно-две кланета или 3-4 жизнерадостни съобщения за поскъпване на стоки или услуги, както и задължително да включват поне една изява на премиера и неговите верни и компетентни помощници. Процедурата може да се повтори само 2-3 пъти, после обектът на омагьосване затъпява необратимо и всякакви опити за магични влияния върху сънищата му са обречени на неуспех.

Подобен ефект се постига и от известно количество сутрешни блокове, но там сънищата могат да са придружени с кикот, напикаване и лунатизъм.

Магията за лош късмет

Подобна магия не се прави с черна котка. Ако сте толкова зле, че вярвате на магии, това вече си е достатъчно гаден късмет, ако не го смятате за лош – представете си, че сте граждани на България и Ви се налага да си имате работа с българската система за изпразване на здравната каса. Я, ама Вие сте българи! Честито! Такъв късмет никоя черна магия не е в състояние да ви спретне. Молете се да сте здрави и (ако се наложи) не се отказвайте от магия за здраве – често тя върши по-сериозна работа от престоя в здравно заведение.

Магия за разваляне на любов

(Не разбирам хората, които се стараят да развалят, вместо да се опитат да направят нещо, но – вече го казах – явно не съм от най-умните, щом известно количество хора очакват да се открият подобен отговор тук).

От опит знам, че собствената си любов човек може да развали относително лесно с глупост, недоверие, себичност и други подобни магически съставки, за развалянето на чужда – нямам представа, но вероятно би подействало същото.

Магия за пъпки

(Повярвайте, много търсена е в блога)

Ако имате пъпки и искате още – напънете се и продължете сегашния си начин на живот. Просто е, изисква единствено постоянство в глупостта.

Ако нямате пъпки, а искате – препоръчвам много скъп козметичен продукт за почистване на лице, закупен на промоция от голям магазин за козметика в слабо посещаван мол. Постарайте се продуктът да има поне три лепенки върху първоначалната си дата на годност и се постарайте цената му е поне 2 пъти по-висока от тази на същата стока в нормален магазин в чужбина.

Ако искате пъпки върху някой друг – купете втори екземпляр от това, което вече сте закупили за собствените си пъпки.

Магия за сила

Е, тук има два начина. Или ставате ученик на Йода, или ядете само спанак.

Опаааа – подведох се. Понеже иде реч за черна магия, би трябвало и силата да е тъмна. В такива случаи мъдрите вещици препоръчват само една съставка – завист. Завиждайте и силата ще бъде с Вас 😉

Магия за яка свалка

При тези климатични условия има само едно задължително изискване- изкъпете се. Добре е и да поумнеете, за да не разчитате на магия, но ако второто Ви е непосилно – потърсете квартал с профилактика на водата и действайте!

От един по-стар пост предлагам това, но предупреждавам, че действа само в мрежата и няма много общо с магията.

Магия за оправяне на мътна ракия

Да беше омагьосана октомврийска бира – да кажа, ама мътна ракия…

Стандартно мътната ракия се оправя с пиене, ако след пиене Ви се появят мътни сънища – свалете си очилата, изчистете им стъклата, но после оставете очилата на нощното си шкафче и се опитайте да спите със затворени очи! Гарантирано е черното пред очите, когато се събудите.

Магия с мъниста/маниста  – появява се и в двата формата и си има и пояснение „черна”.

Е тая магия не ми е известна. Пробвайте в някое магазинче за накити, където по-често можете да намерите някоя и друга фея, да ниже стъкълца и чудеса едно след друго, но по тези места се намират и достатъчно кисели вещици, които може и да знаят как става номера с мънистата/манистата 😉

Магия за мъжественост

Тая магия не е черна, а синичка, лилавичка или в съответния цвят, предпочетен от фармацевтичната компания и се намира основно в аптеките.

Магия за париоставих я за финал, защото се колебаех дали да пиша за нея или за магията за красота (също търсен артикул), но понеже съм грозна и не разчитам на магии за разхубавяване, рекох да споделя за това, в което съм специалист.

Магията за пари при мен действа безотказно и е абсолютно черна. Няма никакво значение дали парите са в портмоне или в карта. Изчезват. Винаги. Идея нямам как става, но ако не вярвате – дайте ми каквото и да е количество пари и ще Ви покажа.

Публикувано в Cosmo-pischman-lokum. Постоянна връзка.

4 коментара по 10 приложни черни магии за пишман-магьосници

 1. presly каза:

  Сега ми светна защо всъщност Йода е зелен. ;D

 2. зори каза:

  @presly
  И на мен ми олекна от това велико прозрение, но сега ме мъчи друго питане – защо са зелени дините и жабите 😉

 3. Хии, ххи – много свежо. Ако някой иска да си пробва късмета, да чака градския транспорт – според мен дори и най-стабилните психически биха си помислили, че са им направили магия за лош късмет, а у нас е пълно с омаДьосани за лабилност 🙂

 4. Зори каза:

  @Богомил Ветров
  Ай, само си представих как вися на спирка в тоя пек и така се разкиселявих, от едната нищо ии никаква представа, че… Много черна магия е това. Чак ми стана едно хубаво, че коляното ми се бъгна от жегите и сега си пролежавам отпуската на хлад – е на това му се вика късмет 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *